Vind waardering in een jong familiebedrijf

en grijp een bijzondere kans in de maakindustrie!

 

Engineering & Consulting

Sales Manager

 

Productie Technologie & Process Innovatie

Groeibedrijf met focus op duurzaamheid

 Regio Antwerpen - Mechelen - Turnhout

 

Ben je vertrouwd met een industriële omgeving? Bijvoorbeeld in de machinebouw, productie of engineering wereld? Wil jij je competentie in het vinden, winnen en overtuigen van nieuwe klanten verder ontwikkelen? En van A tot Z verantwoordelijk zijn voor het opstellen en uitvoeren van een sales plan? En ben je nu klaar voor een nieuwe uitdaging, met verantwoordelijkheid en directe impact op de groei van de organisatie?

Dan willen we je in elk geval leren kennen!

Door onze historiek zijn we een sterk merk en kwaliteitslabel in de engineering wereld. Gespecialiseerd in project sourcing, consultancy en in-house projecten helpen we onze klanten met innovatieve engineering oplossingen, van concept tot productie. Onze unieke expertise, uitgebreide dienstverlening en focus op klantentevredenheid, maken ons een betrouwbare partner op vlak van R&D, engineering, prototyping en productie. Met een innovatieve blik op mens en organisatie, zorgen we bovendien voor een uitzonderlijke werkplek. We investeren in de groei van onze organisatie én medewerkers. Met een sterke maar gezonde groeiambitie voor ogen, willen we ons versterken met een ervaren sales manager.

Na een aangepaste inwerkperiode ben je verantwoordelijk voor het domein Sales. Je start met een analyse en het opstellen van het sales plan in lijn met de strategie en visie. Je bent het uithangbord van de organisatie. Je werkt proactief, treedt naar buiten en breidt je netwerk uit in de maakindustrie en engineering wereld. Je brengt leads aan voor de 4 verschillende business units. Samen met je collega’s zet je deze leads om in effectieve deals en projecten. Met jouw ervaring draag je bij aan de ontwikkeling van je collega’s en het bedrijf. Je rapporteert aan de CEO.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten?

Bel dan naar onze consultant, Pieter Brabants (+32 487 630 747). Hij is ook bereikbaar ’s avonds en in het weekend. Of stuur een mailtje naar pbrabants@pawlik.nl met referentie PB9293-Sales Manager.

Key Words:

Sales manager, Business development manager, Hunter, Account Manager,  Engineering, Industry 4.0, Digital, Manufacturing, Productie, Mechelen, Turnhout, Antwerpen, Leuven, Marketing

SOLLICITEER DIRECT    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

    Deel deze vacature via: