In a nutschell:

  • Werk mee aan de groeimotor voor de ‘modal shift’ en zorg voor tevreden fietsers en minder auto’s op de baan!

  • Software Systeemarchitect E-Bike

  • Werk mee aan de next gen controller, HMI en IoT-functionaliteit

  • Expert Embedded Software & Electronics

  • Belgische start-up, experten met een passie voor engineering

  • Regio Leuven

 

Herken je dit?

Hou je van een omgeving die eningeering ademt en waarin iedereen expert is op zijn of haar gebied? Wil je je expertise verder ontwikkelen en mee groeien in een scale-up? Je vindt het fijn om je te verdiepen in een bepaald onderwerp? Je werkt graag aan een tastbaar product en wil dit samen met het team verbeteren en innoveren?

Dan willen we je graag leren kennen!

Wie zijn wij?

Een jonge en dynamische start-up. Engineering is onze oorsprong en DNA. Daarbij geloven we sterk in een bedrijfscultuur waarin alle werknemers experts zijn op hun domein. Vandaag zijn we een B2C-bedrijf met een unieke, hoogtechnologisch Belgisch product. Tegelijk ambiëren we een groei in het B2B-segment. Om onze technologische ontwikkelingen te versnellen, willen we ons versterken met een extra expert op het vlak van Embedded Software en/of Electronics

Wat kan je verwachten?

Als expert ben je verantwoordelijk voor het leveren van input aan het ontwikkelingsteam op jouw expertisegebied. Je beheert de ontwikkeling en implementatie van nieuwe of verbeterde producten, functies of subsystemen met betrekking tot jouw expertise. Je blijft op de hoogte van industry trends en de laatste onderzoeken in jouw gebied. Je zorgt ervoor dat je expert blijft binnen jouw domein.

Nieuwsgierig en wil je meer weten?

Bel dan naar onze consultant, Pieter Brabants (+32 487 630 747), overdag, ’s avonds, in de week én in het weekend. Of stuur een mailtje naar pbrabants@pawlik.nl.

SOLLICITEER DIRECT    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

    Deel deze vacature via: