Client Service Manager | Project Management | E-mail, CRM en Marketing Automation | Utrecht

 • Ben jij communicatief en organisatorisch vaardig en bekend met effectief schakelen tussen een (technisch) projectteam en je klant?
 • Staat klanttevredenheid bij jou hoog in het vaandel?
 • Heb je ervaring opgedaan in, of ambitie voor, een leidinggevende functie binnen een groeiende internationale marketing agency?
 • Ben je op zoek om een actieve bijdrage te leveren aan een organisatie die zich in een spannend ontwikkelingstraject bevindt?
Kan jij je hierin vinden? Lees dan verder voor meer informatie! 

Tech, Marketing en Advies | Internationaal Agency met kantoor in Utrecht

Dit internationaal groeiende full-service marketingbureau heeft sinds zijn vliegende herstart in Nederland niet meer stilgezeten. Met een drive om digitale marketing naar een hoger niveau te tillen, is dit bureau toonaangevend op zowel techniek als strategie en executie. Verder staan zij bekend om het bevorderen van de interactie tussen klant en consument vanuit meerdere invalshoeken en kanalen.De transitie van een lokale en vooral in email marketing gespecialiseerde agency, naar het onderdeel zijn van een internationale groep met aanvullende expertises in ook advertising, performance marketing en creatie en productie is een nieuwe ingeslagen weg waarbij ook jij zal kunnen profiteren in kennis en ervaring. Momenteel ligt er een interne focus op het verder transformeren en uitbouwen van hun marketing technologieën naar een complete Cloud oplossing, inclusief Marketing Automation, CRM, Data en Creatieve modules. Ook hun dienstverlening wordt aangepast om aan te sluiten op de bredere propositie van een full-service agency. Dit biedt een uitgelezen kans om als Client Service Manager direct invloed te kunnen uitoefenen op de verdere transitie stappen richting dit overkoepelende doel, op basis van persoonlijke kennis, ervaring en klantinput.  Met kantoren in zowel New York en Londen is er tevens de mogelijkheid om samen te werken aan nog grotere internationale projecten. Een hecht team, ondersteunende werksfeer en ruimte voor doorgroeimogelijkheden zijn kenmerken die deze organisatie typeren. Verder wordt er veel aandacht besteed aan onderwerpen zoals groei en gezondheid. Dit wordt op een hoog niveau ondersteund. Denk aan coaching en ontwikkelingstrajecten, mogelijkheden voor sporten tijdens werk, meerdere wekelijkse yoga sessies die je kan bijwonen en een geheel aanbod om je zowel mentaal als fysiek in balans te houden. 

Client Service Manager | Project Manager en Adviseur

Als Client Service Manager staat het waarborgen van klanttevredenheid centraal. Waar de accountmanager zich bezighoudt met het commerciële aspect, werk jij samen met je klanten aan de inhoud en uitvoering van concrete projecten op gebied van E-mail Marketing, CRM en Marketing Automation. De relatie met de klant is de primaire verantwoordelijkheid, en door te sparren met de marketeer en accountmanager ondersteunen jullie elkaar om het gewenste doel te behalen. Jouw focus ligt dan ook niet op de omzet, maar juist op de invulling en uiteindelijke oplevering van de desbetreffende opdracht.Als ‘gezicht’ van het bureau naar de klant toe ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van een projectplan naar de behoefte en wensen van de klant en ligt er een grote focus op het geven van inhoudelijk advies. Eigen input wordt dus niet alleen gewaardeerd maar ook aangemoedigd! Met vijf campaign developers binnen jouw team neem je de leiding en ben je verantwoordelijk voor de aansturing en uiteindelijke levering van het project in lijn met de verwachte planning en budget. 

Wat staat je te wachten?

 • Uiteraard een spannende tijd binnen een veelzijdige, internationale organisatie die midden in een grote transformatie zit op het snijdvlak van tech en marketing
 • Een functie waarin jij de schakel bent tussen je klant en technische specialisten, waarin jouw rol en advies cruciaal is voor een succesvolle oplossing voor de uitdagingen van vandaag en morgen
 • Werken met een gemengde set aan klanten, van nieuwere en grootschalige partijen (zoals KNAB en Leen Bakker) tot kleinere niche partijen waarop jij een enorme impact kan hebben
 • Veel ruimte en middelen tot beschikking, zoals een opleidingsbudget om verder te ontwikkelen en groeien in persoonlijke en professionele zin
 • Een leidinggevende rol binnen een team van absolute meesters binnen hun vak – een kans om je gekste en wildste campagne ideeën in het leven te roepen!
 • Een salaris tot €4.500,- bruto per maand + vakantiegeld
 • Een bonus oplopend tot één maandsalaris gebaseerd op klanttevredenheid en bedrijfsprestatie (zelfs tijdens corona werd deze uitbetaald!)
 • Verdere secundaire arbeidsvoorwaarden zijn o.a. een goede pensioenregeling, lekkere en gezonde lunches op kantoor, leuke uitjes, feestjes en activiteiten met je team en bedrijf en een well-being pakket om goed voor jezelf te zorgen!
 • In deze functie is flexibel werken zeker mogelijk, door bijvoorbeeld 50/50 vanuit huis te werken

Is dit de functie voor jou?

 • Wil je werken voor een bureau met waarschijnlijk de laagste klanten churn-rate in heel Nederland? (3%!)
 • Ben jij het type persoon die niet vies is van aanpakken, de materie induikt en niet bang is om je mening uit te spreken?
 • Heb je kennis, en liefst ook ervaring opgedaan, met Email Marketing, CRM en/of Marketing Automation?
 • Wil jij jezelf en je team continu verder laten ontwikkelen om zo ook je klanten beter te kunnen assisteren?
 • Heb je al je eerste strepen verdiend in een vergelijkbare klantgerichte schakel functie?
 • Een goede professionele taalvaardigheid in Engels is wegens de internationale werkzaamheden vereist in deze functie!

Herken jij jezelf in dit plaatje?

Solliciteer dan direct op deze functie of neem contact op met Christopher Müller via cmuller@pawlik.nl of bel +31 (0)6 49 57 64 96. We horen graag van je!

SOLLICITEER DIRECT  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

  Deel deze vacature via: