Ontmoet ons team

Bekijk alle gezichten van Pawlik Recruiters Nederland

Wij staan altijd voor je klaar. Neem contact op!

Interesse? Maak direct een afspraak voor een persoonlijk gesprek met een van onze experts. We staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het behalen van jouw doel.

Bel +31 20 280 08 00 of stuur een e-mail naar hello@pawlik-recruiters.nl

Pawlik world wide

Pawlik Recruiters - deel van de PAWLIK Group

Jouw partner in groei en transformatie!

Pawlik Recruiters is onderdeel van de Pawlik Group. De experts van Pawlik begeleiden organisaties wereldwijd in hun veranderingsproces en brengen teams en medewerkers in beweging. Voor betere prestaties met een blijvend resultaat heb je de beste mensen nodig. Werving en selectie is daarom al tien jaar onderdeel van de dienstverlening van Pawlik. De basis waarop we werken met mensen als jij is vertrouwen, wetenschap en een gemeenschappelijk doel: jouw groei!

Onze kernwaarden

Bekijk hieronder waar wij voor staan.

Wij zijn flexibel

Als je met mensen werkt, moet je wel flexibel zijn. Want niets is zo veranderlijk als de mens. Dat maakt het juist zo interessant.

Transparantie is ons motto

Natuurlijk zijn we open over onze werkwijze en onze projecten. We delen graag onze kennis met je. Wil je onze schoenmaat ook weten?

Jouw ontwikkeling zit in onze genen

We doen er alles aan om bij te dragen aan jouw ontwikkeling, jouw groei. Dat is de reden van ons bestaan als Pawlik Recruiters.

De kandidaat staat centraal

Het gaat ons niet om ons. Het gaat ons om jou, de kandidaat. Of je nu een baan zoekt, nieuwsgierig bent naar je eigen potentieel of dat je de perfecte kandidaat zoekt. Het gaat om hem. Of haar.

Samen groeien we

Als jij groeit, je eigen talent beter leert kennen en stappen zet om sterker te worden, dan groeien wij met je mee.
Persoonlijk
gesprek?

+31 20 - 280 08 00